Neseniai jis buvo skubiai išgabentas į ligoninę dėl gripo komplikacijų, bet vėliau paleistas.

Dainininkas, kurio tikrasis vardas Prince Rogers Nelson balandžio 15 dieną skrido nuosavu lėktuvu, kai jis buvo priverstas staigiai leistis artimiausiame oro uoste. Žvaigždė pasijuto blogai ir buvo skubiai pristatytas į klinikas. Tačiau kitą dieną jis jau pasirodė koncerte.

Prince'as blogai pasijuto per savo gastroles „Piano and a Microphone“ ir atšaukė koncertą Atlantoje.

Galiausiai jis surengė tą šou vėlesniu laiku, bet praeito penktadienio rytą jo privatus lėktuvas neplanuotai nutūpė Ilinojuje, kai dainininkas skrido iš Džordžijos.

Norėdamas parodyti, kad jo sveikata pasitaisė, muzikantas šeštadienį pakvietė savo gerbėjus per „Twitter“ į „šokių vakarėlį“ savo rezidencijoje, prašydamas kiekvieno atėjusio sumokėti simbolinį 10 dolerių mokestį, rašo vietos dienraštis „Minnesota's Star Tribune“.

CNN praneša, jog šiuo metu yra tiriama Prince'o mirtis bei jos priežastys.

"Mes nepaskelbsime jokios informacijos iki kitos savaitės", - teigė Jasonas Kamerudas, šerifo atstovas.

Princu pasivadinęs dainininkas karjerą pradėjo 1975 metais ir nuo to laiko garsėjo kaip ekscentriškas atlikėjas, turintis su niekuo nesupainiojamą balsą. Jis išleido net 39 studijinius albumus (neįskaitant gyvai įrašytų, remiksų albumų) ir iki šiol aktyviai koncertavo minioms gerbėjų.

Atlikėjas gyveno prie Mineapolio, Minesotoje. Per savo karjerą atlikėjas buvo poruojamas su daugybe žvaigždžių, pavyzdzdžiui, Kim Basinger, Madonna, Vanity, Sheila E., Carmen Electra, Susanna Hoffs, Anna Fantastic, Sherilyn Fenn. 1985 metais jis buvo susižadėjęs su Susannah Melvoin. 1996 metais, per Valentino dieną jis vedė savo pritariančiąją vokalistę ir šokėją Mayte Garcia. 1996 metais jie susilaukė sūnaus Boy Gregory, kuris gimė su Pfeifferio sindromu ir po savaitės mirė. Pora 1999 metais išsiskyrė.

2001 metais dainininkas susituokė su Manuela Testolini, bet po penkių metų išsiskyrė. 2007-aisiais trumpai susitikinėjo su Bria Valente.

Dainininkas buvo prisiekęs veganas.

2016 metais jis paskelbė, jog rašo memuarus, kurie vadinsis "The Beautiful Ones".

#Prince ist tot !!

R.I.P 🙏 pic.twitter.com/IScB7FLw4z
— Franky (@Franky131071) April 21, 2016

Encore une légende qui part trop tôt... #Prince Dead at 57 https://t.co/K4rIY74FaD via @TMZ
— Aurélien Biez (@Aurelien_Biez) April 21, 2016

Neseniai vyko aukcionas, kuriame parduota daugybė asmeninių atlikėjo daiktų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (653)