Nugludintas įvaizdis, raumenukai, sušiaušti plaukai - tokį Dimą Bilaną atsimena juo susižavėjusios damos iš visos Europos.

Visgi, paskutinės atlikėjo nuotraukos liudija, kad vyras toli gražu nebepanašus į tą "saldainiuką", koks pasirodė ant „Eurovizijos“ scenos.

Barzdą užsiauginęs ir galvą neseniai nusiskutęs D. Bilanas atrodo gerokai pasikeitęs. Tiesa, jau anksčiau gerbėjai buvo sunerimę ir dėl vyro svorio pokyčių. Atletišku kūno sudėjimu pasigirti galėjęs atlikėjas dabar yra gerokai liesesnis.

Tiesa, pats D. Bilanas, kalbėdamas apie savo svorio pokyčius, mini įtemptą darbų grafiką, dėl kurio nespėja tinkamai pavalgyti. Tačiau atlikėjas stengiasi rūpintis savo sveikata ir dabar kiekvieną rytą pradeda avižine koše. Sako, kad valgo dažnai, tačiau nedideliais kiekiais ir, žinoma, sportuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)