22 metų dainininkas savo 2,8 mln. sekėjų parašė žinutę, kad klausydamasis velionės Whitney Houston muzikos vis dar yra apsvaigęs nuo nuskausminamųjų vaistų.

Flying

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on

„Ką tik prabudau po operacijos. Mane veikia stiprūs nuskausminamieji. Klausau Whitney Houston, cha cha cha“, - rašė jis.

Samas socialiniame tinkle „Instagram“ taip pat paviešino pirmąją nuotrauką po operacijos.
Šalia fotografijos, kurioje jis sėdi neįgaliojo vežimėlyje šalia vienos iš slaugių, jis parašė: „Skraidau“.

Hospital Selfie

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on

Samas, kuris nuolat socialinėje žiniasklaidoje informavo savo gerbėjus apie savo operaciją, taip pat atskleidė, kad tris savaites negalės kalbėti. Jam teks tylėti ir per savo 23-ąjį gimtadienį, kurį švęs gegužės 19 dieną. 

„Instagram“ paskyroje jis visus įspėjo, kad jei artimiausią mėnesį nesikalbės su sutiktais žmonėmis, taip bus dėl to, kad jis negalės bendrauti.

Savo žinutėje, iliustruotoje nuotrauka iš vieno Niujorko parko, jis rašė: „Mėgaujuosi paskutine kalbėjimo diena. Nuo šiandien jokių kalbų tris savaites. Taigi jeigu pamatysite mane gatvėje, atleiskite, jei pagalvosite, kad esu kurčias ir negaliu pasisveikinti. Teks tylėti ir per savo gimtadienį. Garsai yra gėris, ar ne?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)