„Jis vertas garbinimo, nes yra išskirtinis. Tai buvo tikrai įdomus periodas“, - patikino S. Sarandon.

Kadangi S. Sarandon šeimoje buvo vyriausia iš devynių vaikų, jai teko auginti jaunesniuosius brolius ir seseris, todėl ji nebuvo linkusi kurti savo šeimos. „Tai neabejotinai keičia požiūrį į šeimą“, - pripažino ji.
Romanas tarp jos ir D. Bowie‘io užsimezgė, kai S. Sarandon jau buvo išsiskyrusi su pirmuoju savo vyru Chrisu Sarandonu, tačiau dar nesusitikinėjo su aktoriumi Timu Robbinsu, su kuriuo 2009 m. jie pasuko skirtingais keliais po 23 kartu praleistų metų.

Nors aktorė pripažįsta turėjusi ryšių su kitu aktoriumi, kurio tapatybės nėra linkusi atskleisti, S. Sarandon teigia, jog iš esmės yra linkusi išlaikyti tvirtus santykius.

„Esu linkusi būti monogamiška“, - patikino ji.

Nepaisant to, kad praėjo jau daug metų nuo to laiko, kai S. Sarandon ir D. Bowie‘is pasuko skirtingais keliais, aktorė nėra linkusi kalbėti apie jį blogai.

„D. Bowie‘is yra tikrai įdomus žmogus, jis talentingas, tapo bei tiesiog yra šaunus“, - pasakojo S. Sarandon.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)