Kaip skelbia rusų žiniasklaidos priemonė lifenews.ru, Ž. Friskės sveikatos būklė pradėjo drastiškai prastėti prieš du mėnesius, tačiau padėtis tapo kritinė tik praeitą sekmadienį. Nujausdami, kas laukia, medikai artimiesiems patarė paskutines dienas praleisti namie kartu su ligone. Nepaisant to, D. Šepeliovas nusprendė prie merdinčios gyvenimo moters nepasilikti.

„Sekmadienį Dmitrijus nusipirko lėktuvo bilietą ir kartu su sūnumi išskrido į Bulgariją. Gydytojai jį perspėjo, kad Žanos būklė kritinė ir jis gali daugiau jos nebepamatyti“, – teigia dainininkės šeimai artimas šaltinis.

Priminsime, kad Ž. Friskė mirė savo namuose prie Maskvos birželio 15 dienos vakarą. Tik po pusantros valandos dainininkės draugė O. Orlova, supratusi, kad draugės nebėra, iškvietė greitosios pagalbos medikus. Atvykę medikai konstatavo dainininkės mirtį.

Ž. Friskė su smegenų vėžiu kovojo pusantrų metų. Liga buvo diagnozuota 2014 metų pradžioje. Dainininkė gydėsi Vokietijoje ir Jungtinėse Valstijose. 2014 metų vasarą Ž. Friskės būklė pagerėjo, tačiau medikai perspėjo, kad gresia komplikacijos. Paskutinius gyvenimo mėnesius dainininkė praleido savo namuose Maskvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (649)