Nepaisant to, kad po sudėtingos operacijos šou pasaulio atstovės sveikatos būklė ir pagerėjo, ji vis dar negali valdyti kojų.

„Lėšas operacijai aukojo visi. Žmonės aktyviai siuntė pinigus į sąskaitą. Labai jiems už tai dėkoju. Pati socialiniame tinkle išpublikavau vaizdo įrašą su kreipimusi ir sąskaitos numeriu. Ilgai nenorėjau sutikti su tuo, kad man labai reikalinga operacija. Nuo pat vaikystės nepripažinau, jog kažkuo sergu ir visada sakiau, kad esu sveika ir man nieko nereikia. Tačiau jaučiu, kad prasidėjo rimtos sveikatos problemos“, - pasakojo 28-erių šou pasaulio atstovė.

Ši ilgai laukta operacija padėjo kiek įmanoma ištiesinti jos stuburą. Tačiau metus truksiančios reabilitacijos metu atlikėjai reikia kiek įmanoma mažiau sėdėti ir dainuoti. „Aš viską darau maksimaliai. Maksimaliai ir rengiausi „Eurovizijai“, koncertams. Be dainavimo negaliu“, - dni.ru sakė J. Samoilova.

DELFI primena, kad sudėtinga viso stuburo operacija atlikėjai buvo atlikta Suomijoje. Gydytojai atvirauja, kad be šios operacijos J. Samoilova grėstų visų vidaus organų pažeidimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)