Rusų žvaigždžių honorarai, lyginant su praėjusiais metais, žymiai sumažėjo. Pavyzdžiui, pernai Staso Michailovo koncertas Naujųjų metų vakarą kainavo 250 tūkst. eurų (863,2 tūkst. Lt), šiais metais – 200 tūkst. eurų (690,5 tūkst. Lt). Tokia pati tendencija ir su Filippo Kirkorovo bei Nikolajaus Baskovo koncertų kainomis. Pernai jų koncertai kainavo po 150 tūkst. eurų (517,9 tūkst. Lt), šiemet – „tik“ 100 tūkst. eurų (345,2 tūkst. Lt).

Nieko stebėtino, kad daugiausia kainuoja Allos Pugačiovos koncertai.

Primadona jau trejus metus nekoncertuoja ir sutinka padainuoti tik išskirtiniuose renginiuose. Šis malonumas kainuoja 250 tūkst. eurų.

Tiesa, atlikėja sudainuos daugiausia penkias dainas. A. Pugačiova gali dainuoti ir nemokamai, bet tik artimiausių draugų šventėse.
Populiari dainininkė Jelena Vaenga, neseniai pagimdžiusi kūdikį ir jau grįžusi į sceną, už 40 min. trukmės pasirodymą Naujųjų metų naktį prašo 200 tūkst. eurų.

Brangiausiai mokama naujosios kartos dainininkė – Jolka. Jos naujametinis koncertas kainuotų 100 tūkst. eurų. Tiek pat tektų sumokėti už Valerijaus Meladzės koncertą. Retai scenoje pasirodanti Zemfira dažnai koncertuoja vakarėliuose. Jos atvykimas į naujametinę šventę kainuotų 150 tūkst. eurų. Tiek pat atsieitų grupės „Mašina vremeni“ pasirodymas.

Dainininkės Vera Brežneva, Žana Friske ir Niuša prašo už koncertus apie 50 tūkst. eurų (172,6 tūkst. Lt). Tiesa, už naujametinį koncertą V. Brežneva paprašys 150 tūkst. eurų. Kita Ukrainos žvaigždė – Ani Lorak už naujametinio pasirodymo valandą pageidauja vos 60 tūkst. eurų (207 tūkst. Lt).

Šiemet sumažėjo grupių „Fabrika“, „Blestiaščije“ ir „Diskoteka Avarija“ reikalavimai – jų koncertai kainuoja ne daugiau, nei 20 tūkst. eurų (69 tūkst. Lt).

Na o brangiausias Naujųjų metų sutiktuvių vedėjas yra Ivanas Urgantas. Aštrialiežuvio renginių vedėjo kelių valandų trukmės pasirodymas kainuoja 100 tūkst. eurų, t. y. du kartus daugiau, nei kitų renginių vedėjų. Pavyzdžiui, Sergejaus Svetlakovo honoraras yra 50 tūkst. eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)