Danininkės asmeniniame gyvenime jau kurį laiką nieko naujo. Po santykių su paskutiniuoju oficialiu vaikinu Chrisu Brownu, ji jau 3 metus vieniša. Mergina po žiaurių įvykių, kai jos mylimasis ją sumušė, susitaikė su juo 2013 ir sukėlė tikrą audrą savo gerbėjų ir žiniasklaidos gretose. Vėliau jie vis tiek išsiskyrė.

Rihanna atskleidė priežastį, dėl kurios nutraukė bet kokius ją siejusius ryšius su žiauriu mylimuoju. „Galvojau, kad esu iš tų žmonių, kurie susitvarko su jiems skirtu mėšlu. Jaučiau, jog daugelis nesupranta Chriso. Buvau jam lyg angelas, kuris prižiūri ir rūpinasi. Maniau, kad tokiems žmonėms reikia parodyti kelią, padrąsinti, nukreipti tinkama linkme.

Labai jį saugojau ir gyniau, net po patirtos žalos. Laikui bėgant supratau, kad esu ne jo draugė, bet priešas. Susitaikiusi su pažeminimu – tik pažabojau jo vidinius demonus. Buvo laikas trauktis“, – neseniai duotame itin atvirame interviu žurnalui ELLE pasakojo Rihanna.

Kalbėdama apie seksą, Rihanna teigė, kad juo nebeužsiminėja. Esą neturi tam laiko, nenori jaustis kvailai po vienos nakties nuotykio. Ji daro tai, kas patinka, dainuoja, atiduoda save gerbėjams. Daininkė teigia, kad meilė yra viena iš svarbiausių sąlygų norint gero sekso.

Kokius reikalavimus Rihanna kelia pretendentams į jos širdį – skaityk portale MIESTE.lt