PETA pareiškime teigiama, kad „SeaWorld“ izoliuoja socialius ir savarankiškus gyvūnus miniatiūriniuose baseinuose, kur jie mirksta chemikalų prisotintame vandenyje, bei verčia juos atlikinėti kvailus triukus.

„Jei kompanijai iš tiesų rūpėtų išsaugoti šiuos gyvūnus, jie jau seniai būtų paleisti į laisvę. Mes vertiname Tomo norą išsaugoti ryklius ir palaikysime su juo ryšį, padėdami jam prisidėti prie šių žuvų išsaugojimo“, – taip pat rašoma PETA atstovų komentare. Anot jų, darbas su korporacija, kuri išnaudoja gyvūnus siekdama pelno, nepadės apsaugoti šių gyvūnų.

Toks neapgalvotas sportininko poelgis iššaukė didžiulį pasipiktinimą socialiniuose tinkluose. „Tomai, tavo karjera miršta greičiau nei gyvūnai jūrose“, – rašė vienas iš daugelio pasipiktinusių gerbėjų „Twitteryje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją