Antradienį paaiškėjo, kad komedijų aktorius ir popmuzikos žvaigždė pradėjo draugauti, kai anksčiau šį mėnesį per Olimpinių žaidynių uždarymo ceremoniją krito vienas kitam į akį.

R. Brandas taip susižavėjo „spaise“, jog dėl jos metė savo merginą Isabellą Brewster.

Po Olimpiados uždarymo, per kurį jie abu pasirodė scenoje, 37 metų Russellas ir 40 metų Geri kartu buvo pastebėti jau kelis kartus.

Praėjusį savaitgalį liudininkai juos matė vaikščiojančius po Hamptono teismo rūmus. Kartu su jais buvo ir G. Halliwell dukra Bluebell.

„Reikalai tarp jų tampa labai rimti. Šiuo metu jie yra tinkama pora. Anksčiau jie buvo susitikę kelis kartus, bet artimiau susipažino tik per Olimpiadą“, - laikraščiui „The Sun“ sakė vienas šaltinis.

R. Brandas buvo toks pakerėtas, kai per žaidynių uždarymą sutiko Geri, jog prisipažino: „Įsimylėjau Geri Halliwell – viskas šiame pasaulyje vyksta taip, kaip turi būti“.

Atrodo, kad G. Halliwell pasijuto taip pat.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)