74-ąjai „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijai „diriguos“ Jimmy Fallonas, vienas žymiausių Holivudo komikų.

2017-ųjų ceremonijoje dalyvauja apie 1200 svečių. Tradiciškai, visi svečiai prieš ceremoniją Beverli Hilso viešbutyje „Beverly Hilton“ pozuos šimtams fotografų ant raudonojo kilimo.

Spindesio ceremonijai pridėjo tokios Holivudo žvaigždės kaip Drew Barrymore, Sylvesteris Stallone, Nicole Kidman ir Reese Witherspoon.

Užsienio žiniasklaida teigia, kad šie apdovanojimai – viena linksmiausių tokio masto švenčių Holivude. Garsenybės nevengia atsipalaiduoti ir reikšti emocijų, kurias mielai „skanauja“ televizijos žiūrovai visame pasaulyje.

Tą patvirtino ir ant raudonojo kilimo kalbintas Bryanas Cranstonas, filmo „Breaking Bad“ žvaigždė. Aktorius, paklaustas, ar džiaugiasi šia švente, šyptelėjo ir tarė: „O taip! „Auksiniai gaubliai“ yra puikus vakarėlis, nes kasmet susitinkame su kolegomis, ko nors užkandame, ką nors išgeriame ir gerai praleidžiame laiką“.

Apdovanojimų dalybos

Šįmet daugiausia, net 7 nominacijos, atiteko kino juostai „La La Land“ (liet. „Kalifornijos svajos“) su merginų numylėtiniu Ryanu Goslingu priešakyje. Pastarasis taip pat gali džiaugtis nominacija už pagrindinį vaidmenį šiame filme.

Skelbiant nominacijas net šešis kartus bus ištartas ir juostos „Moonlight“ (liet. „Mėnesiena“) pavadinimas.

Į penkis „Auksinius gaublius“ nominuota juosta „Manchester by the Sea“ (liet. „Mančesteris prie jūros“) ir tik viena nominacija mažiau gali džiaugtis filmo „Florence Foster Jenkins“ kūrėjai, savo juostoje pasakoję niujorkietės, svajojusios tapti žymia operos dainininke, istoriją.

Keturiose kategorijose nominuota ir juosta „Lion“ (liet. „Liūtas“), trijose – net trys filmai: „Hacksaw Ridge“ (liet. „Pjūklo ketera“), „Hell of High Water“ ir „Nocturnal Animals“ (liet. „Naktiniai gyvuliai“).

Apie „Auksinių gaublių“ dalybas skaitykite čia!

Garsenybės susirinko į „Auksinių gaublių“ ceremoniją:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)