„Jis pasirodė ankstų rytą su dideliu raudonu sunkvežimiu ir name užtruko maždaug 30 minučių, - pasakojo įvykio liudininkas. - Kai jis išėjo, sunkvežimyje buvo prikrauta daiktų. Lagaminai, dviratis, daiktų prigrūsti šiukšlių maišai“.

27 metų filmo „Twilight“ žvaigždė atsiėmė ir savo du šunis. „Jo šunys gyveno su Kristen visą laiką, net per neištikimybės skandalą jie liko jos namuose, tad labai simboliškai atrodo tai, jog dabar jis juos pasiėmė“, - toliau pasakojo šaltinis.

Kaip jau anksčiau pranešė radaronline.com, neseniai pora išsiskyrė antrą kartą. Prieš mažiau nei metus buvo atskleisti aktorės slapti pasimatymai su šeimą turinčiu režisieriumi Rupertu Sandersu.

„Kristen nuotaika buvo siaubinga ir buvo akivaizdu, kad santykiai su Robu nesiklosto“, - sakė šaltinis.

Paskutinis taškas buvo padėtas, kai 23 metų K. Stewart nepasirodė gegužės 13 dieną vykusiame filmo „Prisimink mane“ („Remember Me“) žvaigždės 27-ajame gimtadienyje. Šaltinis iš poros aplinkos šią situaciją pavadino „labai keista“. „Jo namuose buvo susirinkę draugai, tačiau Kristen šventėje nedalyvavo“, - pridūrė šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)