Daug kas suskubo kritikuoti populiariąją muzikos pasaulio superžvaigdždę, o pati Madonna gegužės 4 d. pareiškė, kad toks jos įvaizdis – tai politinis pareiškimas, skirtas lyčių lygybei remti, rašo people.com.

„Mes kovojome ir toliau kovojame už pilietines ir gėjų teises visame pasaulyje, o kalbant apie moterų teises, mes vis dar gyvename tamsiame amžiuje“, - socialiniame tinkle „Instagram“ rašo Madonna. „Mano suknelė vakarėlyje – tai labiau politinis nei mados pareiškimas“, - tikina ji.
„Tai, kad žmonės iš tikrųjų mano, kad moteriai negalima reikšti savo seksualumo ir atrodyti drąsiai po tam tikro amžiaus, - įrodymas, kad vis dar gyvename diskriminacijos pagal amžių ir seksizmo kupinoje visuomenėje. Mano mąstymas niekada nebuvo ribotas, taigi net neketinu pradėti. Negalime pasiekti pokyčių, jei nesame pasirengę rizikuoti. Bebaimiškumas ir ėjimas nepramintais takais – taip mes keičiame istoriją.“ – rašo Madonna. Madonnos stiliaus sekėjus kažin ar nustebino šis jos apdaras. Dainininkė jau yra sukėlusi kalbų 2013 m., kai pasipuošė kitu taip pat „Givenchy“ kurtu iššaukiančiu apdaru.

„Jei tai, ką aš dėviu, jums kelia problemų, tai tik jūsų nusistatymo atspindys. Nebijau grįsti kelio visoms mergaitėms, einančioms po manęs. Kaip kartą yra pasakiusi Nina Simone, laisvė – tai buvimas bebaimiu; liksiu neatsiprašinėjančia ir maištinga šiame gyvenime ir visuose kituose; prisidėkite prie kovos už lygybę!” – ragina Madonna.

Tą pačią dieną „Givenchy“ kūrybos direktorius Riccardo Tisci „Instagram“ išreiškė paramą savo draugei ir mūzai. „Geriausias raudonojo kilimo įvaizdis ne tik todėl, kad ji yra ikona, bet ir todėl, kad ji – gražiausias žmogus ir draugas“, - rašo jis.

Kiti renginio svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)