Pasak laikraščio „Sunday Mirror“, L. Allen džiaugiasi, kad jų šeimą papildys dar vienas kūdikis.

„Lily savo draugams ir visiems iš artimo rato pasakoja, jog yra labai sujaudinta“, - sakė vienas šaltinis.

„Nėštumas buvo netikėtas, bet Lily ir Samas labai džiaugiasi. Iki šiol jie mėgavosi kiekviena tėvystės minute ir norėjo padidinti savo atžalų būrį. Taigi tai puikus metas“, - pridūrė jis.

L. Allen atstovas spaudai komentuoti šiuos pranešimus atsisakė.
Tuo tarpu vienas draugas „The People“ sakė, kad pora tiesiog dievina savo dukrelę Ethel.

„Jie yra puikūs tėvai ir visiškai atsidavę Ethel. Jie be galo džiaugiasi, kad dar vienas vaikas jau pakeliui“.

„Jie tokia laiminga šeima su Ethel. Tai tikrai puikios naujienos“, - pridūrė jis.

Tai, kad laukiasi Ethel, L. Allen pranešė praėjusį birželį, kai per įspūdingą ceremoniją Glosteršyre ištekėjo už S. Cooperio.

Dainininkė vilkėdama vestuvinę suknelę jau buvo su nedideliu pilvuku ir džiugią naujieną apie būsimą kūdikį jaunikis su pasididžiavimu paskelbė per vestuvių pusryčius.

Beveik prieš dvejus metus L. Allen šeštą nėštumo mėnesį patyrė persileidimą. Pora skaudžiai išgyveno šią netektį.

2008 metais L. Allen buvo patyrusi dar vieną persileidimą. Tuo metu ji susitikinėjo su „Chemical Brothers“ žvaigžde Edu Simonsu.

Dainininkė, kuri prieš dvejus metus pareiškė paliekanti muziką, praėjusį savaitgalį grįžo į sceną ir su savo bičiuliu Profesoriumi Greenu pasirodė per „Stone Roses“ koncertą Hytono parke.
L. Allen, neseniai paskelbusi, kad grįžo į studiją įrašyti naujų muzikos kūrinių, tviteryje rašė: „Ne, profesorius Greenas nekniaukė kaip katė Hytono parko scenoje. Tai aš mėginau dainuoti. Man patiko, ačiū, Mančesteri“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją