Aktyviai sportuodama Demi pasiekė akvivaizdžių rezultatų: ypač sustangrėjo dainininkės apatinė kūno dalis, kuri tapo pastebimai lieknesnė.

Demi Lovato sveiką gyvenseną pradėjo propaguoti tada, kai tapo „X Faktoriaus“ teisėja Didžiojoje Britanijoje. Kaip teigia daininkė, ji pradėjo jaustis nepatogiai tarp savo kolegų ir tada, kai prasidėjo jos muzikinis turas. Internetiniame žurnale „Fitnessmagazine“ D.Lovato dalijosi prisiminimais: „Neseniai mačiau nuotraukas iš savo pirmojo turo. Visą tą vasarą praleidau koncertuodama su raudonu odiniu švarkeliu, nes man buvo gėda parodyti savo rankas.“

Demi Lovato paklausta, kokia jos sulieknėjimo paslaptis, teigė, jog tai sportas. „Pokyčiams reikia laiko, reikia būti kantriems. Aš bandžiau interneto naršyklėje ieškoti informacijos kaip per savaitę netekti svorio, bet supratau, jog viskas nėra taip paprasta, niekas to nepadarys už mane“, – atviravo įžymybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)