Nuotraukas praėjusį mėnesį padarė princesės motina Kate, nuošaliame Anmer Hole Norfolke Rytų Anglijoje, kur šeima praleidžia daug laiko.

Princas Williamas ir Kate „džiaugiasi galėdami pasidalyti šiomis šeimos akimirkomis prieš pirmąjį savo dukters gimtadienį“, kuris bus minimas šį pirmadienį, „Twitter“ paskelbė Kensingtono rūmai.

„Viliamės, kad visiems patiks šios mielos nuotraukos, taip, kaip ir mums“, – priduriama pranešime.

Charlotte yra nufotografuota su dviem skirtingomis, bet panašiomis gėlėtomis suknytėmis, viena rausva, o kita melsva, ir su šviesiais megztukais.

Vienoje nuotraukoje ji sode stumia spalvotų medinių kaladėlių prikrautą vežimėlį, o kitoje laiko vaikišką garsų knygelę „The Wheels On The Bus“, kurią parašė britų rašytojas Davidas Ellwandas.

Williamas ir Kate stengėsi apsaugoti Charlotte ir jos brolio, dvejų metų princo George‘o, privatumą.

Nuo mažosios Charlotte, kuri yra ketvirtas žmogus eilėje į sostą, gimimo pasirodė labai nedaug jos nuotraukų, daugiausia jas skelbė karališkosios šeimos pareigūnai.

Neseniai ji buvo nufotografuota ant savo prosenelės karalienės Elizabeth II kelių, šalia stovint kitiems jauniausiems karališkosios šeimos nariams. Ta nuotrauka buvo padaryta praėjusį mėnesį minėto monarchės 90-ojo gimtadienio proga.

Princesės Charlotte krikštynų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)