Kelių šaltinių teigimu, Prince‘ą skubiai išvežė į ligoninę, ten gydytojai suleido jam priemonių, kurias įprastai leidžia tam, kad sustabdytų opiatų poveikį.

Medikai patarė atlikėjui parą pagulėti ligoninėje. Jis pageidavo atskiros palatos, tačiau tai buvo neįmanoma. Po 3 val. Prince‘as išvyko iš ligoninės ir parskrido namo.

Minesotos pareigūnai kreipėsi į Molino ligoninę ligonio duomenų, kad galėtų nustatyti mirties priežastį.

Užsienio žiniasklaidos teigimu, po iškvietimo į Prince'o namus, medikai dar bandė jį atgaivinti, bet jų pastangos buvo nesėkmingos; muzikanto mirtis buvo konstatuota 10 val. 7 min. vietos (18 val. 7 min. Lietuvos) laiku, nurodė pareigūnas, pridūręs, kad pradėtas tyrimas dėl šio incidento.

„Gelbėtojai mėgino teikti gyvybę gelbstintį dirbtinį kvėpavimą ir širdies masažą, bet nesugebėjo atgaivinti aukos. Jis buvo pripažintas mirusiu 10 val. 7 min.“ – sakoma Karverio apygardos šerifo biuro pranešime.

Šerifo biuras paviešino operatorių pokalbio telefonu su neįvardytu vyru, paskambinusio pagalbos linija iš to komplekso, tekstą. Kai jo buvo paklausta, ar jis yra su pacientu, vyras atsakė: „Taip – tai Prince'as.“

„Grammy“ ir „Oskaro“ laureatas, garsėjęs kaip gitaros virtuozas ir itin ekspresyvus dainininkas, netikėtai mirė praėjus savaitei po to, kai buvo paguldytas į ligoninę dėl simptomų, panašių į gripo, nors vėliau jis to incidento nesureikšmino.

Mirties priežastis tebėra neaiški, nors pramogų pasaulio naujienų portalas TMZ, cituodamas daugelį neįvardytų šaltinių, nurodė, kad Prince'as savaitę prieš mirtį buvo gydomas dėl per didelės narkotikų dozės pavartojimo.

Dainininkas buvo išvežtas į ligoninę po to, kai jo privatus lėktuvas praeitą penktadienį neplanuotai nutūpė Molino oro uoste Ilinojuje po koncerto Atlantoje. Anksčiau buvo pranešta, kad Princas susirgo gripu.

„Daugelis šaltinių Moline mums sako, kad Prince'as buvo skubiai išvežtas į ligoninę, o gydytojai jam sušvirkštė „gyvybę gelbstinčią injekciją“ ..., kuri paprastai taikoma siekiant panaikinti opiatų poveikį“, – rašo TMZ.

Anokos apygardos Vidurio Vakarų medicinos tyrėjų biuro atstovė Martha Weaver (Marta Viver) sakė naujienų agentūrai AFP, kad pareigūnai atliks dainininko palaikų skrodimą penktadienį.

Su Prince‘o atstovais nepavyko susisiekti.

Namas, kuriame buvo negyvas rastas Prince'as šiuo metu apsuptas gerbėjų ir žurnalistų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)