Kaip rašo „The Daily Mail“, karališkosios šeimos narė atostogomis mėgaujasi kartu su savo vaikinu Dave’u Clarku ir keliais draugais. Visa kompanija pastebėta nerianti į jūros vandenį, o princesė Beatrice tai darė dėvėdama akivaizdžiai per ankštą maudomuką.

Karališkosios šeimos atstovė prieš nerdama į vandenį ryškiąsias savo garbanas susirišo, o maudynėms pasirinko juodą apatinę bikinio dalį ir rožinės, oranžinės ir žalios spalvų viršų.Antrą kartą princesė Beatrice į vandenį lipo jau vilkėdama lengvą taškuotą suknelę.

Kai mergina išlipo iš vandens, su rankšluosčiu rankose ją pasitiko itin rūpestingas jos vaikinas D. Clarkas. Nors vaikinas nesimaudė kartu su Beatrice, jis puikiai laiką leido jachtoje. Panašu, kad D. Clarkas tikrai mėgavosi kartu su savo mergina ir draugų kompanija leidžiamu laiku.

Septynerius metus su princese Beatrice susitikinėjantis 32-ejų D. Clarkas bičiulius linksmino demonstruodamas kortų triukus ir, atrodo, rūpinosi, kad vakarėlis jachtoje būtų iš tikrųjų smagus.

Ši išvyka – viena iš daugybės pramogų, kuriomis princesė Beatrice mėgaujasi atostogų metu. Šiuo metu ji gyvena Niujorke, kur dirba prestižinėje mados įmonėje. Daugiau nei mėnesį ji praleido Jungtinėje Karalystėje (JK), kur dalyvavo įvairiuose renginiuose.

„Princesė Beatrice birželio mėn. grįžo į JK, kur kartu su kitais karališkosios šeimos nariais dalyvavo renginiuose, skirtuose karalienės Elžbietos 90-mečiui paminėti“, - teigiama Bakingamo rūmų pranešime.

„Taip pat ji dalyvavo ir kituose renginiuose, organizuotuose tiek Bakingamo rūmų, tiek ir kitų organizacijų, su kuriomis ją sieja ilgalaikiai ryšiai“, - praneša Bakingamo rūmai.

Pasiūlymą dirbti mados įmonėje ji gavo po San Francisko universitete baigtų finansų studijų. Praėjusiais metais ji privertė aiktelėti ne vieną, kai atlikdama praktiką „Sony Pictures“ per 12 mėnesių ji leidosi į 18 kelionių. Vien tik sausio mėn. ji vyko slidinėti su savo mama Jorko kunigaikštiene, du kartus vyko į Karibus, o vėliau – į Niujorką. Kitą mėnesį ji slidinėjo net du kartus – kartą Šveicarijoje, ir kitą – JAV Kolorado valstijoje. 2015 m. balandžio mėn. princesė Beatrice ir vėl lankėsi Šveicarijoje, tada vyko į Bahreiną, aplankė Florenciją ir Floridą. Po to sekė kelionės į Romą, Bahamus ir Ispaniją, o vėliau – į Niujorką. Senuosius metus ji išlydėjo ir naujuosius 2016-uosius pasitiko Romano Abramovičiaus 59 mln. svarų (53 mln. eurų) vertės namuose Karibuose.

Tenka pripažinti, kad šių metų princesės Beatrice atostogų planai kur kas kuklesni, tačiau tiksliai nėra žinoma, ar 2016-aisiais ji leidosi į užsienio keliones.

Nuo tada ji spėjo pabendrauti su Robbie Williamsu ir Kourtney Kardashian vakarėlyje, kurį surengė komikas Jimmy Carras šiaurinėje Londono dalyje esančiuose savo namuose, panaktinėti mieste su seserimi princese Eugenie ir su šeima sudalyvauti daugybėje renginių.

JAV apmokamų atostogų privačiame sektoriuje trukmė tesiekia 10 dienų, tačiau jas darbuotojai gali gauti tik po metų darbo. Vis dėlto princesė Beatrice, kuri galbūt dirba nuotoliniu būdu, prie savo darbo stalo Niujorke jau nesėdi daugiau nei mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)