Janice Griffith D. Bilzerianui ir žurnalui „Hustler“ iškėlė bylą dėl pavojingo triuko, kurio metu jai lūžo pėda. Savo byloje Janice tvirtina, kad „Hustler“ balandžio mėnesį pasamdė ją fotosesijai Dano namuose, turėjusiai pademonstruoti jo „ekstravagantišką gyvenimo būdą“.

Ji tvirtina, kad nustumti ją nuo stogo į baseiną sumanė D. Bilzerianas ir „Hustler“, tačiau ji buvo patikinta, kad triukas bus saugus. Janice sako, kad jie turėjo žinoti, jog ji neturi įgūdžių šiam triukui atlikti. Kitaip tariant, ji norėjo pasakyti, kad pornografijos žvaigždės negali skraidyti.

Anot bylos, kai triukas baigėsi nelaime, jai buvo pasiūlyta išgerti ir taip numalšinti skausmą. Ieškovė nenurodo, ar tokį pasiūlymą priėmė.

Janice tvirtina, kad vėliau susisiekė su D. Bilzerianu ir jo advokatu ir gavo iš jų laišką, kurį pavadino „neprofesionaliu“.

Praėjusią savaitę D. Bilzerianui bylą iškėlė viena mergina, kuriai jis spyrė į veidą Majamio klube „LIV Nightclub“.

Janice savo ieškinyje reikalauja atlyginti patirtus nuostolius ir kompensuoti prarastus atlyginimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)