P. Houston dukterėčios mirtis gali atnešti realios finansinės naudos. Holivudo prodiuseriai siekia įsigyti teises kurti oficialią biografinę juostą apie Wh. Houston. Iš pradžių tokio filmo teisės priklausė B. K. Brown, kuri jau buvo perskaičiuosi ne vieną scenarijų. Merginai mirus, filmo kūrėjams teks kaip reikiant pasistengti siekiant užsibrėžto tikslo – galbūt netgi kreiptis į B. K. Brown vyrą Nicką Gordoną.

N. Gordonui šiuo metu gresia teismas dėl įtarimų, esą jis iš žmonos vogė pinigus, prieš ją smurtavo, išmušė du dantis ir netgi prisidėjo prie merginos mirties. N. Gordonui teismas buvo uždraudęs ją lankyti ligoninėje, jis nedalyvavo ir laidotuvėse. Kaip skelbia RadarOnline, šeimai būtų nepriimtina, jeigu N. Gordonas kaip nors prisidėtų prie biografinės juostos apie W. Houston ir B. K. Brown kūrimo.

Skelbiama, kad B. K. Brown byla šiuo metu rūpinasi P. Houston. Ji kontroliuoja merginos turtą, būtent ji organizavo laidotuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)