Moteris taip pat tvirtina, kad J. Carrey jos dukrą apkrėtė trimis lytiniu keliu plintančiomis ligomis. Ilgame pareiškime teismui aktorius detaliai pasakoja apie santykius su C. White, kuri mirė 2015 metų rugsėjį.

Teismui įteiktame dokumente aktorius dešimtyje puslapių išdėsto viską apie sudėtingus santykius su buvusia mylimąja. Jis teigia, kad „Cathriona jam nuoširdžiai rūpėjusi“, o pakylimų ir nuosmukių pasitaiko visų porų gyvenime.

J. Carrey teigia mokėjęs už C. White būstą ir duodavęs pinigų įvairioms išlaidoms, tačiau nesutikęs su jos noru kurti šeimą (ji bijojo, kad bus deportuota atgal į Airiją).

Norėdama gauti leidimą gyventi Jungtinėse Valstijose, C. White Las Vegase ištekėjo už M. Burtono, nors tuo metu dar palaikė romantiškus santykius su J. Carrey.

„Didžiai mano nuostabai, vėliau sužinojau, kad 2013 metų sausį Cat Las Vegase dėl žaliosios kortos ištekėjo, nors tuo metu mes dar buvome pora“, – teismui teigia J. Carrey.

J. Carrey primygtinai neigia C. White jam metamus kaltinimus, esą jis jos dukrą užkrėtė trimis lytiniu keliu plintančiomis ligomis. 2014 metų lapkritį pora buvo atnaujinusi ryšį, nes „ji vis dar mylėjo mane, o aš mylėjau ją“.

„Įprastai Cat buvo labai miela, tačiau tomis akimirkomis, kai jausdavosi atstumta ar liūdna, galėdavo prikalbėti baisiausių dalykų ir padaryti tikrų nesąmonių“, – rašo J. Carrey.

„Nepaisant liūdnos ir audringos mūsų pirmųjų santykių pabaigos, Cat ir aš nusprendėme viską pamiršti ir pabandyti iš naujo. Prasidėjo naujas santykių etapas. Tie dešimt mėnesių buvo nuostabiausi mano gyvenime“, – rašo J. Carrey.

2015 metų rugsėjį pora pradėjo nesutarti ir aktorė išsikraustė gyventi kitur.

Dokumente taip pat tvirtinama, kad B. Sweetman 2015 metais prašė J. Carrey jai „nupirkti namus, o kai jis nesutiko, labai supyko“.

J. Carrey teisininkų komanda įsitikinusi, kad tiek aktorės motinos, tiek jos vyro kaltinimai tėra noras „akiplėšiškai pasipelnyti“.

J. Carrey oficialiai patvirtino dėl nugaros traumos tuo metu vartojęs stiprius skausmą malšinančius vaistus, tačiau, kartu apsigyvenus mylimajai, vaistų namie jis nebelaikė.

Pareiškimo pabaigoje jis aprašo šoką, kurį patyrė sužinojęs, kad buvusi mylimoji mirė ir teigia jos gedintis po šiai dienai.

„Cat savižudybė, kad ir kokia skaudi ir tragiška, buvo jos pačios pasirinkimas“, – teigiama dokumente.

Prie dokumento aktoriaus teisininkų komanda pridėjo J. Carrey ir C. White bendrų nuotraukų, darytų laimingiausiomis jų gyvenimo akimirkomis, susirašinėjimą su Brigit, jo paskutines žinutes jai ir C. White atsisveikinimo raštelį (kuriame nė žodeliu neužsimenama apie jokias lytiniu keliu plintančias ligas, dėl kurių, kaip teigia aktorės motina, jos dukra ir nusižudė).

B. Sweetman advokatas Michaelas Avenatti J. Carrey pavadino „pasibjaurėtinu ir nesąžiningu“.

„Šiandien J. Carrey pateikė visiškai jokio pagrindo neturinti dokumentą ir toliau puolė gedinčią motiną. Jo elgesys pasibjaurėtinas ir nesąžiningas. Kas galėtų pulti dukros netekusią motiną? J. Carrey tikras sukčius. Kai bus priverstas teisme prabilti davęs priesaiką, paaiškės visi tiesa“, – tvirtina advokatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)