Atliekant vieną iš energingų suktukų ant parketo, iš šio apdaro visų svečių akivaizdoje išsprūdo 36-erių gražuolės krūtys. Nors moteris dėl incidento nė kiek nesutriko ir greitai susitvarkė, tačiau nuotraukos iš puotos jau baigia apkeliauti bene viso pasaulio žiniasklaidą.

Dalyvavimas Vienos pokylyje pernai apkarto ir realybės šou žvaigždei Kim Kardashian. Gavusi 500 000 JAV dolerių už apsilankymą aukštuomenės pobūvyje kartu su Austrijos verslininku, Richardu Lugneriu, moteris sulaukė jo priekaištų.

Vietinei šalies žiniasklaidai verslininkas skundėsi, kad nuo pat atvykimo K. Kardashian visa savo laiką ir dėmesį skyrė filmavimuisi realybės šou „Keeping up with the Kardashians“ kartu su mama Kris Jenner. R. Lugneris teigė, moteris yra neverta jai sumokėtos įspūdingos pinigų sumos.

„Kim erzina mane. Ji nesilaiko programos. Ji tik filmuojasi ir nenori manęs turėti šalia. Mano palydovė turi būti šalia manęs ir niekur kitur, kol nėra sutarta kitaip“, – po renginio sakė verslininkas.

Anksčiau žinomas Austrijos turtuolis į pokylį buvo pasikvietęs P. Anderson, C. Electra bei P. Hilton.

Šventės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)