J. Deppo ir jo žmonos Amber Heard skyrybų drama nuvilnijo per visą pasaulį. Baimindamasis aršios visuomenės reakcijos, J. Deppas į Stokholmą atvyko su gausia asmens sargybinių palyda.

52-ejų aktorius apsistojo prašmatniausiame Švedijos sostinės viešbutyje. Kambarys, kurį išsinuomavo žvaigždė, jam atsieis 8 tūkst. JAV dolerių vos už vieną naktį.

Šaltinių teigimu, apsauginiai viešbutyje tarpusavyje kalbėjosi, jog
„turi apsaugoti Johnny bet kokia kaina“.

DELFI primena, jog A. Heard ir J. Deppo skyrybų drama paaštrėjo šią savaitę, kai moteris teismui pateikė įrodymų, esą aktorius prieš ją smurtavo. Ji patikino, jog aktorius į ją metė mobilųjį telefoną, taip sukeldamas sužalojimų.

J. Deppui šis laikotarpis – itin sudėtingas. Jis ne tik turi bylinėtis su žmona dėl turto padalijimo, atremti visuomenės panieką dėl kaltinimų smurtavus, bet ir gedi dėl praėjusią savaitę anapilin iškeliavusios mylimos motinos, su kuria Johnny išrinktoji niekuomet nesutarė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)