47-erių diva, praėjus vos kelioms dienoms po skandalingo pasirodymo, „Instagram“ tinkle pasidalijo intriguojančia nuotrauka – iš sūkurinės vonios, prisidengusi tik auksu žėrinčiu maudymosi kostiumėliu.

Aspene, Kolorado valstijoje, įamžintoje nuotraukoje Mariah tiesiog švyti, tačiau užsienio portalas spėja, kad tai tiesiog tyla prieš audrą.

Aspen moments. ❄️❤️

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Jan 4, 2017 at 8:56am PST

Po skandalingo pasirodymo jos komanda apkaltino renginio organizatorius kone specialiai sugadinus aparatūrą. Šaltinių teigimu, pasirodymo metu scenoje kartu buvo tik šokėjai, o ne jos pritariantieji vokalai, kurie esą galėjo jai padėti išslydus ausinei.

Mariah, dainuodama kone trims milijonams susirinkusiųjų Taimso aikštėje, tiesiog nutraukė savo pasirodymą ir pasišalino iš scenos. Praėjus kelioms valandoms, savo „Instagram“ profilyje ji rašė: „Visko nutinka. Laimingų ir sveikų Naujųjų metų visiems! Panašu, kad 2017-aisiais bus dar daugiau antraščių“.

Tiesa, paparacai po šio incidento nesnaudė ir paviešino nuotraukas, užfiksuotas likus lygiai savaitei iki jos nevykusio pasirodymo. Nuotraukose Mariah lankosi marihuanos parduotuvėje su savo komanda, ir nors išėjusi iš parduotuvės ji nieko ranose nelaikė, tai nesumažino kilusios diskusijų audros, esą Mariah scenoje galėjo pasirodyti apsvaigusi nuo suktinukės.

Pasirodymo Taimso aikštėje akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)