Socialiniuose tinkluose N. Baskovo nuolat klausiama, kada jis priklaups ant kelio. Tačiau atlikėjas tikina, jog jiems tinka ir patinka santykiai, kuriuose daug laisvės.

„Ji taip pat nenori įsipareigojimų. Jau kartą buvo ištekėjusi. Santuokos liudijimas nieko nepakeis. Sofija turi viską: namą, butą, mašiną. Ir kai mudu susipažinome, ji į mane nežiūrėjo it į aukso puodą“, – teigė N. Baskovas.

Pora šiuo metu gyvena atskirai. Nikolajus – Maskvos centre, o štai Sofija – nuosavame name, priemiestyje. Susitinka jie, anot N. Baskovo, vos tik pasitaikius progai. Atlikėjas noriai bendrauja ir su 10-mečiu Sofijos sūnumi, tiesa, laikosi tam tikrų ribų – esą berniukas turi biologinį tėvą ir bandyti jį pakeisti – nevalia.

„Nenoriu galvoti apie tai, kas bus ryt ar po metų. Dabar mums gerai kartu – ilsimės kartu, keliaujam į klubus, net dainuojam karaoke. Mes mėgaujamės gyvenimu“, – N. Baskovą cituoja „Woman's Day“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)