„Woman's Day“ praneša, kad porai, kuri sausį susižadėjo, nepavyko rasti bendros kalbos dėl jos vaikų auklėjimo stiliaus.

„Jie konfliktavo dėl to, kaip ji auklėja savo dvynius“, – leidiniui pasakė neįvardytas šaltinis.

„Jis (Jamesas) tiesiog negalėjo susitvarkyti su jos vaikais – jie labai išdykę, palyginus su trimis jo vaikais (ketverių metų Emmanuelle, šešerių Jacksonu ir aštuonerių Indigo), kurių jis susilaukė su Erica, o ji yra fantastiška mama.“

Jameso atstovas pirmadienį pasakė leidiniui „Daily Mail Australia“: „Tokie tvirtinimai yra visiškai neteisingi ir absurdiški.“

Anksčiau „Woman‘s Day“ pranešė, kad J. Packeris metė popžvaigždę dėl to, kad ji labai išlaidavo.

Šeštadienį pasirodė Mariah ir Jameso nepasirašytos ikivedybinės sutarties juodraštis. Jame daug griežtų sąlygų.

Dokumentas, kurį surašė Jameso atstovas Robertas Rankinas, ir kuris pateko į TMZ.com akiratį, parodo, kad išsiskyrimo atveju australų verslininkas norėjo mokėti dainininkei po 6 mln. dolerių (apytikriai 5,41 mln. EUR) už kiekvienus drauge praleistus santuokos metus, kol susidarys 30 mln. dolerių (apytikriai 27 mln. EUR) suma.

Dokumente rašoma: „Jamesas mokės Mariah, o Mariah priims 6 mln. dolerių per metus už kiekvienus pilnus santuokos metus, kol susidarys maksimali 30 mln. dolerių suma, paskirstyta savaitės dalimis [po 151 385 dolerių (apytikriai 136,5 tūkst. EUR) per savaitę].“

Ikivedybinėje sutartyje taip pat numatyta, kad Mariah turės grąžinti visas dovanas, kuris jis jai padovanos, kol truks jų santuoka, nebent jis oficialiai leis jai jų negrąžinti.

Taip pat nurodyta, kad jei pora išsiskirs, Mariah papildomai gaus 50 mln. dolerių (apytikriai 45 mln. EUR) kompensaciją.

Dainininkė tebenešioja 10 mln. dolerių (apytikriai 9 mln. EUR) vertės sužadėtuvių žiedą ir planuoja jį pasilikti, praneša žiniasklaida.

TMZ taip pat paskelbė, kad Mariah tikisi, jog Jamesas sumokės likusį nuomos mokestį už jų bendrus namus Kalifornijoje ir padengs jos persikraustymo į kitus namus išlaidas.

Apie tai, kad pora skiriasi, buvo pranešta praėjusio mėnesio pabaigoje. Jiedu susižadėjo sausio mėnesį po septynis mėnesius trukusio romano.

Pasak pranešimų, pora išsiskyrė rugsėjį po audringo kivirčo milijardieriaus jachtoje Graikijoje.

Taip pat buvo pranešta, kad milijardierių įsiutino dainininkės susitikinėjimai su jos trupės šokėju Las Vegase.

Spėjama, kad dėl išsiskyrimo gali būti kalta ir scientologija, o gal Mariah atsisakymas dalyvauti vakarėlyje, kuris praeitą mėnesį buvo surengtas Sidnėjuje Jameso sesers 50-ojo jubiliejaus proga.

Praeitą savaitę Mariah pareiškė, kad jos santykius su Jamesu „nuodija“ jo verslo vadybininkas Tommy Davisas, kuris kažkada buvo oficialus Scientologijos bažnyčios atstovas.

Jamesas ketverius metus buvo scientologas – juo turtuolis tapo 2006 m., kai jį su šia religija supažindino Tomas Cruise‘as. Vėliau milijardierius iš šios bažnyčios pasitraukė.

Šaltinis pasakė: „Rugsėjį Jamesas staiga akivaizdžiai tapo nepatenkintas savimi. Mariah įtaria, kad Tommy, kuris tvarko Jameso finansus, jį kontroliuoja“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją