Pranešta, jog privačiame lėktuve, kuriame iš Paryžiaus į Los Andželą skrido šeima, 52-jų aktorius, apsvaigęs nuo alkoholio bei narkotinių medžiagų, užsipuolė 15-metį įsūnį ne tik žodžiais, bet ir fiziškai.

Vaikų teisių apsaugos tarnybos atstovas žurnalui „People“ teigė, jog narkotikų testas tokių tyrimų atvejais – „visiškai įprasta procedūra“.

„Bradas į šiuos kaltinimus žiūri labai rimtai ir sako, kad prieš vaikus nenaudojo jokio smurto. Deja, jo aplinkos žmonės ir toliau bando aktorių pavaizduoti pačioje blogiausioje šviesoje. B. Pittas apklaustas ir noriai bendradarbiauja su tarnybomis“, – sakė artimas Holivudo žvaigždei šaltinis.

Teigiama, jog B. Pittas pats panoro pristatyti šlapimo mėginį tyrimams, kad būtų įrodyta, jog jis narkotikų nevartojo.

Incidentas lėktuve įvyko praėjusią savaitę. Po jo pasaulį apskriejo žinia, jog po 12 metų buvimo kartu skiriasi viena žinomiausių Holivudo porų A. Jolie ir B. Pittas. Santuokoje jiedu išgyveno beveik dvejus metus, augino 6 vaikus.

Čia galite pasižvalgyti po namą, kuriame po skyrybų apsistojo A. Jolie su vaikais:

A. Jolie ir B. Pitto santykiai nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)