„Kanye ir aš visada kalbėjome apie tai, kad norime susilaukti daugiau vaikų, o po to, ką man teko patirti Paryžiuje, dar labiau to noriu, – pripažino 36 m. moteris. – Daugiau nieko taip nenoriu, kaip dar didesnės šeimos ir žinojimo, kad namuose turiu pasaulį, kuriame saugu.“

Realybės televizijos žvaigždei buvo atlikta gimdos operacija, kurios tikslas buvo pašalinti ankstesnių dviejų gimdymų sukeltus defektus.

Motina Kris Jenner abejoja dukros sprendimu: „Didžiuojuosi tavimi, nes esi tokia stipri, bet man plyšta širdis dėl to, kad tau taip skauda, – prisipažino 61 m. K. Jenner. – Tavo kūnas patiria daug traumų, o tu pati daug emocinio streso, ir aš nesu tikra, ar verta taip kentėti. Tiesiog nenoriu, kad tu darytum kažką, kas tau sukeltų pavojų.“

Galiausiai gydytojai pareiškė, kad Kim būtų nesaugu dar kartą pastoti.

„Operacija buvo labai skausminga, o dabar man dar ir pasakė, kad nebegalėsiu turėti daugiau vaikų – blogiau būti jau nebegali“, – sakė ji.

Nors iš pradžių ji atmetė surogatinės motinystės galimybę, bet dabar gražuolė brunetė atskleidė, kad linksta į tai. „Pradedu jausti, kad tai mano realybė. Jaučiu, kad surogatinė motinystė dabar man yra vienintelė išeitis“, – reziumavo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)