„Tai manęs nenustebintų“, – sakė S. Stanulis, anksčiau dirbęs policijos pareigūnu, vėliau tapęs aktoriumi, tačiau kartkartėmis įsidarbinantis garsenybių asmens sargybiniu.

Dar šių metų pradžioje vyras tvirtino esąs Westų šeimos asmens sargybinis. Vėliau pasirodė pranešimai, kad jo ir garsiosios šeimos keliai pavasarį išsiskyrė.

„Jeigu tai tiesa, kažkas turėtų pasakyti Kim nepasakoti socialiniuose tinkluose visiems, kur ketini eiti ir ką ketini vilkėti, – patarė S. Stanulis. – Jeigu tai iš tikrųjų nutiko, ji pati tai prisišaukė“.

S. Stanulis, kuriam priklauso privati apsaugos firma „Silver Shield Investigations“, stebisi, kad K. Kardashian ir K. Westo apsaugos komanda nesukruto praėjusią savaitę, kai – tariamai atsitiktinai – K. Kardashian užpuolė pokštininkas Vitalijus Sediukas šalia tos vietos, kur vyko Paryžiaus mados savaitė.

Buvusiam poros asmens sargybiniui įtarimą kelia tai, kad K. Kardashian buvo užpulta asmenų, tariamai apsivilkusių policijos pareigūnais, kurie vėliau pro realybės šou žvaigždės apsaugą praėjo su ginklu.

„Vėlgi, jeigu tai tiesa (kad ji buvo apiplėšta), ir ji turėjo kvalifikuotus apsaugos darbuotojus, būtų užtekę dviejų sekundžių demaskuoti, kad policininkai yra plėšikai, – sako S. Stanulis ir spėja, kad Kardashianų klanas džiaugiasi sugrįžęs į žiniasklaidos dėmesio centrą. – Pastaruoju metu jie nebuvo tokie aktualūs…“

Jo santykiai su garsenybių šeima nutrūko šiemet gegužę, kai K. Westas išreiškė nepasitenkinimą jo bendravimu su Kim. Tuo metų K. Westo atstovai aiškino, kad kalbėdamas su „Daily News“ po tariamo incidento S. Stanulis pažeidė konfidencialumo sutartį, ir kad „Westai išnagrinės visas teisines priemones šiai nesąmonei nutildyti“.

S. Stanulis ir toliau tvirtina, kad jie neturi jokių įrodymų prieš jį, ir iki šiol apie jokį ieškinį prieš save jam neteko girdėti. K. Westo atstovai praėjusį mėnesį nereagavo į žurnalistų užklausimą, ar buvo pateiktas ieškinys prieš buvusį asmens sargybinį.

Pats S. Stanulis tvirtina stipriai svarstęs galimybę paduoti į teismą Kim ir Kanye už šmeižtą, mat jie išplatino pranešimą, kuriame jį išvadino „parazitiniu maniaku“, tačiau vedęs trijų vaikų tėvas mano, kad tai užsitęs, o jam „nesinori to š... šalia namų kiaurą dieną“.

K. Kardashian atstovas pranešė, kad realybės šou žvaigždė per pagrobimą buvo „stipriai sukrėsta, tačiau fiziškai nenukentėjo“. Realybės šou „Keeping Up With the Kardashians” į „E!“ sugrįžta spalio 23 dieną, tačiau Kim atstovai suskubo paneigti, jog apiplėšimo metu buvo įjungtos realybės šou kūrėjų kameros.

Pastaruoju metu K. Kardashian daugiausiai dėmesio sulaukia dėl neįprasto pasirinkto drabužių stiliaus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)