Ši Maskvoje įvykusi bokso kova – tai M. Rourke‘o sugrįžimas į bokso ringą po 20 metų pertraukos, rašo „The Moscow Times“. Dešimtojo dešimtmečio pradžioje M. Rourke‘as kurį laiką nevaidino kine ir užbaigė savo trejų metų profesionalaus boksininko karjerą šešiomis pergalėmis ir dviem pralaimėjimais.

Pats aktorius patikino, kad sugrįžimas į bokso ringą jam padeda susidoroti su asmeninėmis problemomis, apie kurias M. Rourke‘as nebuvo linkęs kalbėti. 

„Mano gyvenime vyksta tam tikri dalykai, todėl boksas man padeda skirti laiko sau“, - rusų televizijai kalbėjo M. Rourke‘as. „Tokiam žmogui kaip aš geriau gyventi patiriant baimę nei gėdą“, - savo sugrįžimą į ringą paaiškino aktorius.

Maža to, aktorius papasakojo ketinantis Rusijoje sudalyvauti dar keturiose kovose.

R. Rourke‘as priešininkui sudavė keletą neleistinų smūgių. Paskutinis jo suduotas smūgis priešininką parvertė, o teisėjas nutraukė kovą. Susirinkusiųjų palaikytojų minia šaukė „Miša“ – taip jie palaikė M. Rourke‘ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)