Trys dukros – Rumer (28 m.), Scout (25 m.) ir Tallulah (22 m.) – trys bėdos garsiesiems tėveliams.

Merginos lyg sutarusios vis iškrečia ką nors keisto ar nepadoraus. Štai, visai neseniai šeimos jaunėlė Tallulah prieš fotografa Tylerį Shieldsą nusimetė liemenėlę ir pikantiškai fotosesijai pozavo pusnuogė. Ką jau kalbėti apie žiniasklaidoje plačiai aprašytą jaunos merginos polinkį į svaigalus ir apsilankymus reabilitacijos klinikose.

Vyresnėlė Rumer, regis, savo veiksmus apgalvoja šiek tiek rimčiau, tačiau ir ji mėgsta socialiniuose tinkluose viešinti nuotraukas, kuriose demonstruoja savo nuogą kūną.

Na, o Scout, prieš kelis metus Niujorko gatvėmis vaikštinėjusi be liemenėlės, kartais pranoksta pati save. Visai neseniai S. Willis socialiniuose tinkluose paviešino nuotrauką, kurioje jos krūtinę tedengia... vešlūs kūno plaukai.

Plaukuota krūtinė ir barzda – vargu ar kas nors būtų atpažinęs šitaip pasidabinusią S. Willis. Visa laimė, tai tebuvo merginos kostiumo, skirto Helovino vakarėliui, dalis.
S. Willis
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)