Atvėrusi mokyklos laikų nuotraukų albumą, Diane Cox parodė save, apsikabinusią jaunąjį Tomą Mapotherį – būtent tokia tuomet buvo jo pavardė, rašo dailymail.co.uk.

Įsimylėjėliai nuotraukose glaudžiasi vienas prie kito, linksminasi su draugais ir atrodo skaisčiaveidžiai ir nerūpestingi.

Tačiau D. Cox užsimena ir apie tamsiąją savo pirmosios meilės pusę. Ji teigia, kad per dvejus metus trukusią jųdviejų draugystę išryškėjo T. Cruise`o polinkis liguistai kontroliuoti ir dramatizuoti. Jaunuoliai išsiskyrė, D. Cox išdavus jį su kitu vaikinu, kai tik Tomą pradėjo lankyti taip geidžiama šlovė.

Pasakodama jųdviejų meilės istoriją, kuri tiktų ir Holivudo romantinės komedijos siužetui, D. Cox atskleidė, kad ji su 18 metų T. Cruise`u susipažino per mokyklos išleistuves, kai jis jose pasirodė su vienu bičiuliu.

Diane, kuriai tuo metu buvo 17 metų ir kuri mokėsi žemesnėje klasėje, krito į akį T. Cruise`ui. Oficialioms išleistuvėms pasibaigus, jie atsidūrė tame pačiame vakarėlyje. T. Cruise`as visą naktį mėgino prieiti prie populiarios gražuolės ir kaupė drąsą pakviesti ją į lauką.

„Mes abu metėme savo poras ir susitikome vakarėlyje po išleistuvių, - pasakojo ji apie jųdviejų pirmąjį susitikimą 1979 metais. – Jau tada mane buvo apėmęs jausmas, kad mes vienas kitam patinkame“.

„Išėjau iš vonios, o jis manęs jau laukė su buteliu alkoholinio gėrimo ir didžiule šypsena. Pasibučiavome tiesiai prie vonios kambario. Tą naktį tarp mūsų nebuvo jokio sekso, bet mes pradėjome susitikinėti“.

Netrukus jų romanas pasiekė aukščiausią tašką, ir Diane palygino T. Cruise`ą su kino personažu Ostinu Pauersu.

„Mes mylėjomės, kur tik galėjome. Jis buvo labai aistringas vyrukas, kaip Ostinas Pauersas. Jei nebūdavo mano tėvų, mes pasiimdavome mano tėčio mašiną. Kartą tai darėme jo tėčio garaže“.

Dabar laimingai ištekėjusi ir tris vaikus turinti Diane juokavo apie jųdviejų seksualinį gyvenimą: „Tomas man pasakojo, kad viena mergina ant jo nugaros paliko randus nuo draskymo. Aš mėgdavau nusikramtyti savo nagus, taigi su manimi jam tokių problemų nekildavo“.

Nors ir buvo graži, D. Cox atskleidžia, kad T. Cruise`ą sužavėjo ne jos elektros mėlynumo akys ar ilgos kojos. „Jis visuomet man sakydavo, kaip jam patinka mano nugara, o tai nėra ta dalis, kuri domintų daugumą aštuoniolikmečių“.

„Tomas buvo suaugęs ne pagal savo metus ir į viską žvelgdavo brandžiau, negu mes. Manau, kad jis užaugo pernelyg greitai. Jis buvo labai artimas su savo trim seserimis. Kartą jis pasakojo, kad su jomis yra toks artimas, kad jos net išmokė jį bučiuotis“, - pasakojo D. Cox.

Paklausta, kaip jaunystėje atrodė T. Cruise`as, kuris taip pat dirbo padavėju klube „Glen Ridge Country Club“, Diane pasakojo: „Kai jis persikėlė į Glen Ridžą, jis tapo pleibojumi. Jis buvo išvaizdus naujokas, kalbantis pietietišku akcentu“.

„Jis nebuvo aukštas vyrukas, bet buvo labai žavus. Jis iš karto patraukdavo žmones. Viename prekybos centre mes darėmės portretus, kuriuos pasiliko jo mama. Juo susižavėjo netgi fotografas“.

Porelė susitikinėjo daugiau kaip dvejus metus, kol vienas bičiulis T. Cruise`ui išdavė, kad Diane jam yra neištikima: tuo metu porą skyrė didelis atstumas, o palaikyti nuolatinį ryšį be šiuolaikinių komunikacijos priemonių buvo sudėtinga.

Tuo tarpu Diane, stebėjusi ankstyvuosius T. Cruise`o pasirodymus, kurie iškėlė jį kino žvaigždyną, dėl išsiskyrimo kaltino pernelyg rimtą Tomo požiūrį.

„Vienu metu panorau susitikti su kitais žmonėmis, o jis tapo labai pavydus, pernelyg mane saugantis. Nebuvau prie to įpratusi. Aš net prasitariau jo seseriai, kad norėčiau pamatyti kitus žmones. Tikėjausi, kad ji man padės“, - pasakojo Diane.

„Visas Tomo elgesio rimtumas mane tikrai atgrasė“, - sakė ji.

Jis buvo labai pažeidžiamas, ir aš netyčia padėkojau jam už gėles, kurias buvo atsiuntęs kažkas kitas. Jis tiesiog pasiuto“.

„Žinoma, aš taip pat pavydėdavau, nes skambindavau jam į Kaliforniją, o paaiškėdavo, kad jis yra Las Vegase. Negalėdavau jo pagauti. Būtent tuomet supratau, kad mūsų gyvenimai suka skirtingais keliais“, - prisipažino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)