Šiuo metu Turkijoje atostogaujanti balerina nuolat dalijasi savo įspūdžiais iš turistų pamėgtos šalies. Vienoje iš suvenyrų parduotuvių apsilankiusi Anastasija tiesiog negalėjo neįamžinti radinių – vyriško pasididžiavimo formos muilų.

Anastasijos Voločkovos atostogų Turkijoje akimirka.

„Suvenyrų parduotuvė... Nėra žodžių. Muilas!“, – nuotrauką pakomentavo A. Voločkova.

Gerbėjai jau seniai įpratę matyti išsiskėtusios, špagatą darančios žvaigždės nuotraukas, tačiau šioji, regis, sukėlė nemažą pasipiktinimo bangą.

„Moteriai, kuriai tuoj stuktels 40 metų, geriau jau smegenis įsistatytų, nei penius demonstruotų. Kur dingo Maskvos Didžiojo teatro Voločkova? Kur toji gracinga gulbė?“, – žodžių į vatą nevyniojo viena pasipiktinusi balerinos gerbėja.

Kitas paskyros sekėjas, štai, retoriškai klausė, kaip gi moteris, savo rankose demonstratyviai laikanti vyrišką lytinį organą, gali dirbti su vaikų kolektyvu? Kaip gali būti jų autoritetu?

Ir vis dėlto, pati A. Voločkova šioje nuotraukoje nieko blogo neįžvelgia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)