Pastarąjį kartą paparaciai moterį su netikru kūdikiu įamžino kavinėje. Courtney, gerdama kavą, meiliai glostė lėlę bei nepaleido jos iš savo glėbio.

Prieš mėnesį C. Stodden sudrebino internetą dar vienu savo poelgiu. Socialiniuose tinkluose Courtney paviešino nuotrauką, kurioje įsiamžino dėvėdama tik bikinį ir... Nusiskutusi plaukus. „Pradedu naują gyvenimo knygos skyrių. Šviežią ir naują“, – socialiniame tinkle rašė C. Stodden.

Prieš nusiskusdama plikai, Courtney apie šį žingsnį pranešė socialiniame tinkle. Vaizdo įraše moteris su ašaromis akyse pasakoja, kad norėjo padaryti ką nors savo angelo, kurio neteko, garbei.

Savo netekties skausmą ji išliejo laiške, kurį skyrė savo negimusiam kūdikiui, ir paviešino „Instagram“ tinkle: „Mano mielas Angele, aš niekada neturėsiu galimybės paliesti tavo mažytės rankos, niekada nepabučiuose mažytės šiltos pėdutės, niekada neturėsiu galimybės pažvelgti į tavo nuostabias akis. Įdomu, kokios spalvos jos būtų? Greičiausiai mėlynos, kaip mano. Taip pat, kaip ir tavo tėčio. Niekada nesusitaikysiu su faktu, jog nelaikysiu tavęs savo rankose, kad negalėsiu priglausti savo skruosto prie savojo ir niekada tau nepasakysiu, kaip tave myliu. Niekada su tuo nesusitaikysiu.

Tikiuosi, jauti, kaip ilgiuosi to jausmo, kai augai mano pilve. Tikiuosi žinai, kaip stipriai norėjau suteikti tau gyvybę. Kaip labai norėjau stebėti, kaip tampi nuostabiu žmogumi. Žinau, kad visados būsi mano angelas sargas. Kad visada saugosi mane. Mano ašaros byrės kaip lietaus lašai, vos pagalvojus apie tave. Meldžiuosi Dievui, kad šis padėtų tau suvokti, kaip stipriai myliu tave“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)