Garsusis supermodelis apie savo kūną kalba atvirai ir be užuolankų. Ji džiaugiasi savo lieknu liemeniu, tačiau krūtine laiko, nors ir gražia, pernelyg didele. Taip pat labiausiai apgailestauja dėl kitų žmonių požiūrio į ją, skelbia dailymail.co.uk.

Summer 17 👌🏽

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata) Авг 10 2017 в 7:41 PDT

„Dėl krūtinės, kad ir kiek komplimentų sulaukčiau, daugybė žmonių į mane žiūri nerimtai. Lyg tai nusakytų, kokia esu iš tiesų. Jie mano, kad esu lengvabūdė ir nerimta, nors sprendžia apie tai tik iš pirmo žvilgsnio ar iš mano socialinių tinklų anketos.

Blogiausia kai tai tampa lemtingu rodikliu ir kastinguose. Esu liekna, tačiau mano krūtinė neatrodo tarsi lieknos merginos", - yra sakiusi E. Ratajkowski.


🍦

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata) Авг 8 2017 в 5:37 PDT

Po pastarųjų pasisakymų socialiniuose tinkluose jos nuotraukos sulaukė nemažai kritikos žodžių. Internautai ją kritikavo dėl itin atvirų nuotraukų publikavimo ir to, jog jos žodžiai neatitinka tiesos, mat socialiniuose tinkluose nepanašu, kad modelis apgailestautų dėl savo iškilumų dydžio.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)