Pagal kai kurias teorijas, nuotraukose esą yra užfiksuota detalių, kurios patvirtintų „Nirvanos“ lyderio žmogžudystę.

51-erių našlė su dukra kreipėsi į teismą prašydamos neviešinti nuotraukų, nes tai turėtų neigiamą poveikį jų gyvenimams. „Turėjau susidoroti su daugybe asmeninių problemų dėl savo tėvo mirties. Sensacija, paskelbus šias nuotraukas, mums sukeltų neapsakomą skausmą“, - rašė 22-ejų Frances Bean.

Tačiau po K. Cobaino mirties darytos nuotraukos buvo paviešintos. Jose užfiksuotas ne tik muzikanto kūnas, ranka rašytas laiškas, bet ir narkotinių medžiagų likučiai.

Nors Siatlo policija ir padarė išvadą, kad grupės „Nirvana“ lyderio mirties 1994 metais priežastis buvo šūvis, merginų grupės „Hole“ vokalistės tėvo pareiškimai ir vieno žurnalisto, nufotografavusio mirusį rokerį, iškelta byla, leidžia daryti išvadą, kad prie K. Cobaino mirties netiesiogiai prisidėjo ir jo žmona.

Siatlo policijos departamentas prieš kelias dienas paskelbė, kad tyrimas dėl K. Cobaino atnaujintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)