Socialiniame tinkle „Instagram“ atlikėjas ir dainų autorius paviešino nuotrauką, kurioje įamžino jam prieš kelis metus parašytą Davido laišką. Šį raštelį D. Bowie jam paliko užkištą už automobilio stiklo.
„Mano vardas yra Dave'as, gyvenu kaiminystėje. Esu artistas ir tik stengiuosi gyventi tyliai. Triukšmas, kurį šiąnakt skleidei, privertė mane išvykti iš namų. Tik norėjau, kad tai žinotum“, – rašoma raštelyje, kurį paviešino George'as.
Atlikėjas, paviešindamas šį raštelį, prirašė, kad didžiuojasi, jog šis laiškas buvo skirtas jam. Anot jo, tuo metu triukšmas sklido dėl to, jog įrašinėjo antrąjį savo albumą „Confess“ ir patikino, kad raštelis buvo užkištas už priekinio automobilio stiklo.
Dienos šviesą „The Twin Shadow“ albumas „Confess“ išvydo 2012 metais. Atlikėjas šiuo metu artimai bendrauja su Lenny Kravitzo dukra Zoe.
Zoë Kravitz ir George'as Lewisas Jr.
Užuojautą, prisiminimus bei nusivylimą netekus legendinio D. Bowie nuo pat žinios apie jo mirtį liejo jo talento gerbėjai ir garsūs kultūrinio pasaulio atstovai. Ištikimiausi jo gerbėjai išėjusį talentą pagerbia gėlėmis, piešiniais, nuotraukomis ir žvakėmis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)