Štai ką žurnalas rašo apie dainos „Formation“ atlikėją, verslininkę, „Grammy“ apdovanojimus pelniusią dainininkę, jaunų atlikėjų mokytoją ir žavią moterį Beyonce: „Šios gamtos jėgos sustabdyti paprasčiausiai neįmanoma – ji kiekvienu savo projektu iškelia kartelę taip aukštai, kad ją pranokti gali tik viena pati“.

Kalbant apie Adele, žurnalas įvertino jos studijas Londono menų atlikimo mokykloje ir muzikinius pasiekimus (jos albumas „25“ tapo perkamiausiu 2015 metų albumu). Smagiausia tai, kad, nepaisant visų jos karjeros aukštumų, per interviu „Vogue“ jauna moteris neseniai pareiškė, kad didžiausią džiaugsmą ir pilnatvę gyvenime jai dovanoja sūnus.

„Angelo mane verčia savimi didžiuotis. Tik tapusi mama pajutau, kad iš tikrųjų gyvenu. Dabar turiu gyvenimo tikslą, kurio prieš tai, kaip paaiškėjo, man labai trūko“, – apie motinystės stebuklą „Vogue“ pasakoja Adele.

Įtakingiausių mamyčių sąraše ir daugiau garsių vardų – Kim Kardashian, Reese Witherspoon, Madonna, Kerry Washington, Melissa McCarthy, Cate Blanchett, Julianne Moore, Amy Poehler, Jennifer Lopez, Angelina Jolie ir daugelis kitų.

Visą sąrašą galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją