Laimei, Lindsay nebuvo nutikę nieko bloga – ji tik jautėsi išsekusi dėl įtempto „Liz & Dick“ („Liza ir Dikas“) filmavimo grafiko, rašo eonline.com.

„E! News“ gavo skambučio numeriu 911 įrašą. Šiuo numeriu skambino „Benas“ - filmavimo aikštelėje dirbantis slaugytojas. Ramiu, bet susirūpinusiu balsu jis paprašė kuo greičiau atsiųsti greitosios pagalbos ekipažą.

„Tai kodas 3“, - pranešė jis, kuris greitosios pagalbos medikų terminologijoje reiškia „gyvybei pavojingą būklę“. Vadovaujantis privatumo įstatymais, konkrečios detalės apie L. Lohan fizinę būklę prieš paviešinant šį įrašą buvo paslėptos pypsėjimu.

Skambinantysis operatoriui nurodė, kad jis ir L. Lohan yra apsistoję prabangaus viešbučio viršutiniame aukšte. Jis pridūrė, kad filmavimo komandos nariai pasitiks medikus, kai tik jie išlips iš lifto.

Vėliau aktorė "Twitter" rašė, kad dirbant beprotiškai daug valandų ir visą naktį per filmavimą praleidžiant ant kojų, atsiranda galimybė, jog „nualpsi iš nuovargio ir prie tavo durų pasirodys 7 greitosios pagalbos medikai“.

„Laimei, jie yra žavūs. Priešingu atveju, apimtų tikras nusivylimas“, - pažymėjo ji su jumoro gaidele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)