Kaip teigia šaltiniai, dainininkė filmavimo studijoje iš viso praleido net savaitę: anot vidaus šaltinių, dainininkė rengė specialią laidą „Madonnos savaitė“.

„Visi, kuriems teko prisidėti prie šio projekto, labai džiaugiasi, kad viskas pagaliau baigta. Tai buvo neabejotinai sunkus laikas mums visiems“, – būtent taip darbą su popkaralienės komanda apibūdino vienas šaltinis.

Šaltinis pasakojo, kad dainininkę lydėjo itin gausi asistentų komanda – tokios jie nebuvo matę per visą pokalbių laidos kūrimo istoriją. Esą visi jie buvo tokie priekabūs ir nemalonūs žmonės, kad filmavimo aikštelėje nuolat kildavo nesusipratimų“, – pridūrė šaltinis.

Kaip jau buvo minėta, Madonna filmavimo aikštelėje praleido savaitę, tad jai prireikė asmeninių trenerių, o pastarieji reikalavo specialių produktų – ir labai nepigių. Be to, Madonna norėjo įspūdingo atlyginimo savo asmeniniams grimuotojams ir stilistams. Vietos komandų darbas popkaralienei paprasčiausiai neįtiko, šaltinio žodžius perpasakoja „Radar Online“.

Paskutiniu lašu, perpildžiusiu kantrybės taurę, tapo Madonnos pageidavimas dalyvauti laidos scenarijaus rašymo ir įgyvendinimo procese.

„Jai niekaip neįtiko jau nufilmuota medžiaga, dainininkė taip pat primygtinai reikalavo pakeisti dalį scenarijaus, nes jis jai paprasčiausiai nepatiko. Nė vienas iš garsių mūsų laidos svečių niekada taip nesielgė“, – piktinasi šaltinis.

Šaltiniai sako, kad po darbo su Madonna laidos vedėja E. DeGeneres „jautėsi emociškai išsunkta“.

Loving my Ninja Matadors❤️. Aya and Bambi.......They are beautiful killers! ❤️#rebelhearts

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Chillin with My cousin Ellen! ❤️her! #unapologeticbitches ❤️#rebelhearts

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)