„Man jis visada buvo didis menininkas, - sako R. De Niro žurnalo „Out“ birželio/liepos numeryje, kuriame spausdinamas aktoriaus interviu apie jo tėvo palikimą ir seksualinę orientaciją, mat R. De Niro Vyresnysis buvo gėjus.

Taip, jis greičiausiai buvo sutrikęs [dėl to, kad buvo gėjus], nes buvo iš anos kartos, ypač iš mažo šiaurinės Niujorko valstijos dalies miesto, - sako septyniasdešimtmetis aktorius. - Daug ko nežinojau. Norėčiau, kad būtume apie tai kur kas daugiau kalbėję. Mano mama apskritai nemėgo apie tai kalbėti, o pats tuo nesidomi, kai esi tam tikro amžiaus“.

R. De Niro prisimena, kad su tėvu buvo labai artimi, nors kartu praleido nedaug laiko.

„Kaip galima spėti, mes nebuvome iš tų tėvų ir sūnų, kurie kartu žaidžia beisbolą. Tačiau tarp mūsų buvo ryšys, - tikina aktorius. - Nebuvau su juo daug, nes mano mama ir jis kartu negyveno, išsiskyrė. Kaip sakau dokumentiniame filme, aš juo tam tikra prasme rūpinausi“.
„Tam tikra prasme jo nebuvo. Jis buvo labai mylintis. Jis mane dievino... kaip ir aš savo vaikus“.

„Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.“ premjera HBO kanalu numatyta birželio 9 dieną.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)