18-etė Kylie neigia, kad jos veido bruožus tobulino plastikos chirurgai, tačiau rezultatas akivaizdus. Merginos lūpos daug putlesnės nei anksčiau, o smakras smailesnis.

Senoji Kim Kardashian-West nuotrauka daryta dar 2000-aisiais. Nuo tada jos lūpos tapo putlesnės, o nosis ir akys įgavo visiškai kitokias formas.

Khloe nuotrauka, kurią artistas pasirenka kaip „buvusį“ jos veidą, daryta dar 2007. S. Hoax pastebi, kad ir šios Kardashian klano atstovės veidas pakito: lūpos tapo putlesnės, pasikeitė nosies ir akių formos.

Vis tik viešai apie plastines operacijas nekalba nė viena sesutė. Priešingai, net septyniomis plastinėmis operacijomis įtariama jaunėlė, neseniai 18-ą gimtadienį atšventusi Kylie, griežtai neigia, kad jos veidą ar kūną lietė plastikos chirurgo peilis.

Beje, net pats menininkas, sukūręs šių trijų merginų transformacijas atvaizduojančius vaizdelius, teigia, esą tai vis tik gali būti labai tobulo makiažo galia.

A video posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

A video posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

A video posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)