Šį mėnesį Filipinus nusiaubęs taifūnas nusinešė daugiau kaip 4 tūkst. žmonių gyvybes.

Tačiau užuot paaukojusi visus pinigus, labdarai K. Kardashian ketina skirti tik 10 proc. iš pardavimų gautos sumos.

33 metų gražuolė, kurios turtas vertinamas 65 mln. dolerių, ketvirtadienį savo „Twitter“ paskyroje pasidalijo nuoroda į savo asmeninį puslapį.

„Sveiki, bičiuliai, - rašė ji savo paskyroje. – Tai labai ypatingas aukcionas, nes dalis mano pajamų iš šio aukciono atiteks ne pelno siekiančiai organizacijai „International Medical Corps“, kuri teikia kritiškai svarbias sveikatos paslaugas atokiose salose, kur šeimos nesulaukia medicininės pagalbos ir neturi tokių būtiniausių dalykų kaip maistas, švarus vanduo ir gyvybiškai svarbūs vaistai“.

„Šie pinigai tiesiogiai atiteks Filipinų bendruomenėms, kuriose jie dirba, ir padės taifūno aukoms sulaukti medicininės pagalbos. Galiausiai tai padės išgelbėti gyvybes“.

„Visos mano maldos ir mintys yra su tais, kurie nukentėjo nuo taifūno. Štai čia užeikite į mano aukciono puslapį ir paremkite tuos, kuriems Filipinuose reikia mūsų pagalbos“, - rašė ji.

K. Kardashian interneto aukcione pardavinėja kai kuriuos mėgstamiausius savo drabužius, sukurtus tokių mados namų kaip „Marc Jacobs“, „Chanel“ bei „Prada“, ir pigesnius apdarus iš savo drabužių linijos „Kardashian Collection“, kuri priklauso jai ir seserims Kourtney bei Khloe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)