Į gedulingą ceremoniją aktorė atvyko vilkėdama džinsais ir sportbačiais su platforma, po skrydžio pavargusį veidą pridengė akiniais nuo saulės.

Anot užsienio žiniasklaidos, Penelopę ir jos tėvą siejo itin artimas ryšys. Tėvas lydėdavo dukrą į Madride rengtas filmų premjeras, lankydavo ją filmavimo aikštelėse.

P. Cruz ne kartą yra minėjusi, kad šeima jai – svarbiausias dalykas. Sėkmingai karjerą kino pasaulyje dariusi moteris ją pristabdė ir atsidavė šeimai. kartų su vyru Javieru ji auginą trejų metų sūnų Leo ir netrukus antrąjį gimtadienį švęsiančia Luną.

62-ejų E. Cruzas mirė nuo širdies smūgio savo namuose netoli Madrido. Liūdna žinią šalies žiniasklaidos priemonei „Hola!“ patvirtino jo svainis. E. Cruzas širdies veiklos sutrikimais skundėsi kelis pastaruosius metus, ne kartą buvo gydomas.

E. Cruzas santuokoje su E. Sanchez užaugino tris vaikus - aktores dukteris Penelopę ir Monicą bei dainininką sūnų Eduardo Jaunesnįjį. 2014-aisiais jis vedė antrą kartą. Su žmona Carmen susilaukė dukters Salmos, kuriai yra treji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)