Šokiruota Carol Anderson teigia net nenumaniusi, jog jos dukrai teko patirti tokių baisybių – ši žinia pritrenkė visą aktorės šeimą.

„MailOnline“ skelbia, jog Kanados policijos pareigūnai dėl minėtųjų nusikaltimų pradėjo tyrimą, jie nori kuo skubiau apklausti aktorę.

„The Daily Mail“ žurnalistams 65 metų C. Anderson pareiškė: „Man tai didelis šokas. Tai, kas nutiko Pamelai, tiesiog baisu, siaubinga. Ir ji viską išgyveno viena pati – tai dar baisiau. Kai sužinojau, kas nutiko, buvau pritrenkta. Tiek aš, tiek mano vyras Barry visada manėme, jog visada esame vaikams po ranką, galime jiems padėti, tad dabar ypatingai skaudu sužinoti tokią naujieną“.

P. Anderson 1967 metais gimė atokiame žvejų miestelyje Leidismite. Ten ji praleido visą vaikystę, o vėliau persikėlė į Vankuverį, paskui į Los Andželą, kur siekė modelio karjeros.

46 metų buvusi „Playboy“ mergina praeitą penktadienį per Kanuose vykstantį kino festivalį pasakė kalbą, skirtą gyvūnų teises ginančiam labdaros fondui, kuriuo rūpinasi.

Prie mikrofono aktorė pritrenkė visus susirinkusius – pirmą kartą ji pradėjo detaliai pasakoti apie vaikystėje ir paauglystėje patirtą seksualinę prievartą.

„Mano vaikystė tikrai nebuvo lengva. Nors ir turėjau mylinčius tėvus, nuo 6 iki 10 metų prie manęs seksualiniai priekabiavo auklė“, - pareiškė P. Anderson. Ir tai dar ne viskas – aktorę, kai jai bus 12 metų, išžagino 25 metų vyras. O pirmasis jos vaikinas ją su bičiuliais išžagino dar besimokant devintoje klasėje.

„Šias skaudžias patirtis pasilikau sau. Kartais žmonės šypsosi visai ne todėl, jog yra laimingi. Paprasčiausiai jie labai stiprūs“, - pareiškė aktorė.

C. Anderson teigia nieko nežinojusi apie dukters kalbą Prancūzijoje – apie išpažintį elektroniniame laiške jai netrukus prisipažino pati Pamela. Moterys šia tema kol kas nesikalbėjo.

„Man ir visiems tai buvo didelis šokas. Šokas dėl to, jog su vaikais visada buvome labai artimi. Mano sūnus Gerry po šios naujienos verkė keturias valandas, niekada nesu mačiusi jo taip verkiant – tiesiog apima jausmas, jog dėl Pamelos padarėme per mažai. Elektroniniame laiške ji man parašė „Mama, nepriimk asmeniškai, labai tave myliu, iš tavęs semiamės stiprybės ir kantrybės“. Ji tiesiog norėjo pagaliau nusikratyti krūtinę tiek metų slėgusios naštos. Jai neabejotinai teko labai daug iškentėti“, - sako C. Anderson.

Kai vaikai augo, C. Anderson dirbo padavėja, o jos vyras, 68 metų Barry, dirbo vietos popieriaus fabrike. Carol teigimu, jie iš visų stengėsi užtikrinti, kad vaikai jaustųsi saugūs ir mylimi.

„Pam ir aš net ir tada buvome labai artimos - dienomis dirbau, tačiau vakarus leisdavau su vaikais. Negaliu patikėti, kad auklė galėjo su ja taip elgtis“, - sunkiai žodžius renka moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)