12
Kitas

Kiti keisti ir originalūs įžymybių atžalų vardai!

Svetainėje etonline.com skelbiama net 17 neįprasčiausių ir keisčiausių 2016-aisiais garsenybių kūdikiams duotų vardų.

1. Dream Renée Kardashian – Blac Chyna ir Robo Kardashian dukra

Neįprastas vardas Kardashian šeimoje tikrai ne retenybė, todėl paaiškėjus, kad dar vienas šios giminės kūdikis pavadinamas Dream Renée, vargu ar kas nustebo. „Dream“ lietuviškai reiškia „svajonė“, o Renée – antras tikrasis Blac Chyna pseudonimu pasivadinusios mažylės motinos vardas.

2. Yorkas Banksas Asla – Tyros Banks ir Eriko Aslos sūnus

Garsus supermodelis surogatinės motinos išnešiotam ir pagimdytam sūneliui išrinko kad ir neįprastą, bet lakonišką vardą. Jis tikrai patraukia dėmesį.

3. Heiress Diana Harris – T.I. ir Tamekos Harris dukra

Ar galima sugalvoti puikesnį aliteracijos pavyzdį nei „Heiress Harris“. Nenuostabu, kad būtent tokį vardą sumastę kūdikio tėvai – repo atlikėjas ir dainininkė.

4. Boomeris Robertas Phelpsas – Michaelo Phelpso ir Nicole Johnson sūnus

Ne kartą olimpinį auksą iškovojęs plaukikas M. Phelpsas aiškino, kad abu su žmona norėjo išrinkti sūnui išskirtinį ir sėkmę garantuojantį vardą. Viena iš angliško žodžio „boomer“ reikšmių – „kengūrų patinas“.

5. Rocco Robinas Cannavale‘as – Rose Byrne ir Bobby Cannavale‘o sūnus

Smagesnis už neįprastą vardą, ko gero, yra 9-ių mėnesių jo savininkas. Jo nuotraukomis galima pasigėrėti Bobby Cannavale‘o „Instagram“ paskyroje.

6. Luna Simone Stephens – Chrissy Teigen ir Johno Legendo dukra

Šis nuostabus vardas išties puikiai tinka JAV soulo stiliaus dainų atlikėjo ir kompozitoriaus atžalai. Juk tai akivaizdi užuomina į tėtušiu tapusio vyruko dievinamą dainininkę Niną Simone! Kad būtent ši legendinė atlikėja ir tapo įkvėpimo šaltiniu, patvirtino ir pats J. Legendas.

12
Kitas

Kiti keisti ir originalūs įžymybių atžalų vardai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)