„Mūsų santykiai buvo labai privatūs, visada stengėmės slėpti asmeninį gyvenimą nuo pašalinių akių. Retai pasirodydavome viešumoje, mūsų erdvė buvo hermetiška. Manau, kad būtent dėl mūsų uždarumo santuoka truko 10 metų. Tai tikrai nemažai, ypač tiems, kurie šeimą sukūrė būdami 23 m.“, – prisipažįsta N. Kidman.

„Niekada nenorėjau tapti pasaulinio garso įžymybe. O dėl tikros meilės buvau pasiryžusi viską paaukoti. Juk galiausiai ją gauni kaip atlygį“, – įsitikinusi aktorė.

Nicole pridūrė, kad nemano, jog jos santuoka su T. Criuse‘u buvo nesėkminga. „Mūsų santuoka buvo pagrįsta pasitikėjimu ir supratimu, tiesiog atėjo metas, kai šie santykiai išsisėmė“, – skėstelėjo rankomis aktorė.

Pokalbyje N. Kidman užsiminė ir apie botoksą. Pastaraisiais metais ėmė sklisti kalbos, kad žvaigždė pernelyg susižavėjo jaunystės ir grožio injekcijomis.

„Aš pabandžiau, bet man nepatiko. Tačiau niekada nesidariau plastinių operacijų! Tai tik gandai“, – dievagojasi Nicole.

Dabartinė aktorės santuoka su kantri dainininku Keithu Urbanu taip pat laiminga. Primename, kad gruodžio 28 d. pora susilaukė antros dukters, kurią išnešiojo surogatinė motina. Ją pavadino Faith Margaret. Tai antras poros vaikas. Pirmąją dukrą Sunday Rose Nicole pagimdė pati 2008 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją