Nors ant raudonojo kilimo galima buvo išvysti vien pribloškiančias garsių dizainerių kurtas sukneles, keletas garsiausių žvaigždžių pademonstravo išties išskirtinius apdarus.

Štai Jessica Alba pasipuošė tą vakarą populiariausios spalvos – auksine Michaelo Korso kurta – suknele.

Scarlett Johansson pasirodė „Dolce & Gabbana“ suknele be petnešėlių, undinės sijonu iš tiulio ir siuvinėtu korsažu.

Neseniai ištekėjusi Carey Mulligan, kuri tą vakarą atliko vienos iš renginio vedėjų vaidmenį, visus akino sidabro ir aukso spalvos žvyneliais nusagstyta „Prada“ suknele, surišama už kaklo.

Nina Dobrev pirmą kartą pasirodė kasmetinėje Kostiumų šventėje ir jai pasirinko juodos ir aukso spalvų šilko šifono suknelę su elegantišku šleifu, siūtą „Donna Karan Atelier“. Moters grožį tik dar labiau paryškino „H. Stern“ auskarai.

Dainininkė Beyonce pademonstravo, kad nėštumas ir gimdymas nesugadino jos neįtikėtinų kūno linijų – ji pasipuošė perregima juoda siuvinėta „Givenchy“ aukštosios mados suknia su violetinės spalvos plunksnų šleifu.
Emma Stone vilkėjo raudonos spalvos „Lanvin“ suknele virš kelių, kuri rankomis išsiuvinėta krištolinėmis gėlėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją