26 metų filmo „Liz and Dick“ („Liz ir Dikas“) aktorė buvo už vairo, kai jos automobilis „Porsche Cayenne“, kuriuo dar važiavo jos vadybininkas ir vienas bičiulis, maždaug 1 val. nakties netoli viešbučio „Dream and Maritime“ Niujorko Mitpekingo rajone partrenkė vieną žmogų.

„Važiuodama alėja ji ragino žmones pasitraukti, žybsėdama automobilio žibintais, - „Us Weekly“ pasakojo policija. – Visi pasitraukė, išskyrus vieną žmogų. Jis skundėsi sužalotu keliu ir buvo nugabentas į ligoninę“.
Po šio incidento iš automobilio išlipo vienas L. Lohan draugas, kuris „veikiausiai pasikalbėjo su auka“. Po to automobilis nuvažiavo ir atvyko prie minėto viešbučio naktinio klubo.

L. Lohan buvo sulaikyta, kai maždaug 2 val. 30 min. nakties išėjo iš viešbučio „Dream“ klubo. Kadangi pažeidimas nebuvo didelis, L.Lohan buvo paleista be užstato. Policijos dokumentai parodė, kad avarijos metu ji buvo blaivi.

Šis incidentas L. Lohan gali atnešti naujų rūpesčių. Anksčiau šiais metais vienas teisėjas buvo griežtai įspėjęs aktorę neprasikalsti, kai ji buvo nuteista lygtinai dėl vienos juvelyrinių dirbinių vagystės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)