Vienoje fotografijoje, kurią Beyonce paskelbė „Instagram“ tinkle, atlikėją sunku pažinti – tam įtakos turi gerokai putlesnės jos lūpos. Būtent šis vaizdas privertė komentatorius spėlioti, ar tik Beyonce nesilankė pas grožio specialistus ir jai nebuvo atliktos specialios injekcijos.

Beyonce

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 4, 2017 at 11:06am PDT

Tačiau pačios dainininkės atstovė Yvette Noel-Schure iškart suskubo paneigti šiuos gandus, rašo pramogų naujienų portalas „Just Jared“.

Ji sakė, jog žmonės tiesiog nenutuokia, kokią įtaką moters kūnui gali turėti nėštumas, priaugti kilogramai.

„Mes aukojame savo veidus, patinusias kojas ir visą kūną žinodamos, jog turime svarbų tikslą į šį pasaulį atvesti gražius žmones, kurie vieną dieną nugalės jūsų neapykantą bei negatyvumą. Tylėjau, kai įžeidinėjote Beyonce jos pirmojo nėštumo metu, kai kalbėjote apie tai, jog atlikėja tik vaidina, kad laukiasi, tačiau nebegaliu tylėti šįkart“, – sakė Yvette Noel-Schure.

Beyonce anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)